Custom 12V schakelpanelen & dashboard panelen | CSP

Een unieke upgrade voor alle zeilboten, speedboten, sloepen en jachten. Maar alleen geschikt voor de echte liefhebber!

OF


Onze producten 

Wat doen wij? En wat zijn de voordelen van een op maat gemaakt schakelpaneel? Kijk HIER voor meer informatie

Bij Custom Switch Panels bepaalt u:

Kies nu voor onze populairste optie: Achtergrondverlichting!
Achtergrondverlichting zorgt ervoor dat u uw logo en labels ook 's nachts goed zichtbaar blijven! Klik hier en kijk snel of deze unieke optie iets voor u is!

Vaak gestelde vragen

Kunnen jullie een custom schakel/dashboardpaneel
maken
voor mijn boot van XXX lang?

Ja! CSP maakt schakel- en dashboardpanelen voor alle soorten boten en schepen. Maar omdat we bij ieder project weer bij de tekentafel beginnen, hebben we wel wat informatie van u nodig!  Waarom? Hierom!

1. Er zijn duizenden verschillende soorten boten, en vaak hebben zelfs de botenbouwers niet de juiste informatie van de boot beschikbaar. 

2. Omdat een boot vaak met veel handarbeid wordt opgebouwd door de oorspronkelijke dealer, kan er zelf veel verschil zitten tussen 2 identieke boten uit hetzelfde bouwjaar.

3.  Bijna al onze klanten hebben specifieke wensen als het gaat om het maken van een custom made paneel. We gebruiken zelfs niet dezelfde tekening, als u dezelfde boot heeft als een eerdere klant van ons, omdat u hele andere eisen stelt aan het paneel.

Kan ik mijn custom-made paneel retourneren?

Misschien komt dit antwoord als een verrassing, maar JA!

Voor ons is het natuurlijk een verliessituatie als u besluit om het paneel (waar wij veel tijd in hebben gestoken) te retourneren.
Maar vanwege de exclusiviteit en het vakmansschap waarmee uw paneel wordt opgebouwd, is er tot op heden nog nooit een paneel geretourneerd!

Wij realiseren ons dat u een aanzienlijke hoeveelheid geld besteedt aan het laten maken van een exclusief schakelpaneel. Daarnaast bent u misschien nog onbekend met ons bedrijf en de kwaliteit die wij leveren.
Dus als u uw paneel in ontvangst genomen heeft en de kwaliteit voldoet niet aan uw eisen, kunt u het paneel binnen 3 dagen na het in ontvangst nemen retourneren tegen een volledige terugbetaling.

Kunnen jullie het dashboardpaneel installeren?

Als u bij ons een schakel- of dashboardpaneel gekocht heeft, supporten we u natuurlijk bij het installeren en beantwoorden we graag uw vragen over de mail of telefoon. 
Maar zelfs als u woonachtig bent in de omgeving van het hoofdkwartier vanCSP, zijn wij niet in staat om het paneel voor u te installeren.  Natuurlijk kunt u ons altijd bellen en helpen we u stap voor stap bij de installatie van het paneel.

Custom switch panels | CSP

  • Afhankelijk van de afmetingen van uw paneel, maken wij de meeste panelen van 3 - 5mm Reverso plexiglas
  • De allerhoogste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs
  • Kies uit een breed assortiment kleuren voor uw paneel 
  • Kies uw favoriete schakelaars of drukknoppen | Kunt u uw schakelaar niet vinden? Laat het ons weten en wij vinden hem voor u! 
  • Label uw eigen schakelaars zodat het label overeenkomt met de toepassing van de schakelaar
  • Graveer uw eigen (custom made) logo van uw boot, auto, grasmaaier en veel meer op het paneel!
  • Uw paneel komt volledig bedraad en getest, en hoeft alleen nog maar geïnstalleerd te worden!
  • Vragen? Neem contact met ons op, of bekijk de FAQ

 

Op zoek naar inspiratie? Bekijk HIER onze projecten


Neem contact met ons op