Verlicht uw paneel met achtergrondverlichting van Custom Switch Panels!

Achtergrondverlichting is één van de unieke opties die Custom Switch Panels u aanbied om de uitstraling van uw paneel nog exclusiever te maken. Met achtergrond verlichting worden alle graveringen op het paneel verlicht waardoor de labels ook 's nachts goed leesbaar zijn.

Handig, omdat u met deze optie altijd de juiste schakelaar weet te vinden!

 

Kleuren

Bij CSP is de achtergrondverlichting beschikbaar in alle kleuren, zodat u uw custom-made schakelpaneel helemaal kunt personaliseren. Blauw, rood, wit of zelf RGB te bedienen vanaf uw telefoon? Met deze optie zorgen we ervoor dat het paneel volledig aansluit bij uw boot en wensen!

 


Reverse engraving

Door een unieke manier van graveren zorgen we ervoor dat de graveringen niet voelbaar zijn aan de voorkant van het paneel. CSP biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten graveringen, variërend van teksten, symbolen en logo's. Hierbij kunt u uw eigen ontwerp aanleveren, of wij helpen u bij het maken van een uniek ontwerp.

Omdat alle graveringen gemaakt worden door middel van een CNC frees en dus niet met een laser, kunnen graveringen in het paneel niet vervagen en blijven deze er als nieuw uit zien!


Achtergrondverlichting egalisatie

Omdat de graveringen zeer helder en doorschijnend zijn, is het bij sommige panelen lastig om de verlichting mooi te verstrooien over het geheel. 

Bij kleinere panelen met enkel tekst als gravering is dit geen probleem, maar bij grotere panelen met een logo kunnen er vlekken in de verlichting ontstaan.

Graveren zonder egalisering - er ontstaan vlekken in de verlichting

Graveren met egalisering - alle graveringen worden gelijkmatig verlicht

Om de verlichting te verstrooien over alle graveringen wordt een extra plaat opaal plexiglas op het paneel gemonteerd. Dit opale melkglas zorgt ervoor dat de verlichting wordt gebroken en verstrooid wordt over alle graveringen.