Custom Switch Panels - Frequenty Asked Questions (FAQ)

Wordt mijn schakelpaneel volledig bedraadt?

Ja. Wij voorzien al ons panelen van bedrading, tenzij u specifiek aangeeft dat dit niet nodig is. Wij zorgen er voor dat het schakelpaneel eenvoudig te installeren is in uw vaar/voertuig.

Hoe vraag ik een offerte aan voor mijn custom paneel?

Daar zijn meerdere methodes voor. De snelste en makkelijkste manier is om het online formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen, waarna wij u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Wat zijn de levertijden van een paneel

Dat hangt af van de periode waarin u uw paneel besteld. De drukte bij ons varieert namelijk sterk met het seizoen. Zo is het in het voorjaar aanzienlijk drukker dan in het najaar. Wij hanteren per seizoen de volgende levertijden:

Voorjaar (1 april t/m 30 juni): max. 5 werkweken
Zomer (1 juli t/m 31 aug): max. 4 werkweken
Najaar/winter (1 sept t/m 31 maart): max. 4 werkweken

Vaak leveren wij onze panelen ruim voor de maximale levertijd uit, gemiddeld namelijk 3 werkweken.

Het is mogelijk om uw bestelling eerder uit te leveren, tegen de volgende tarieven:

Standaard levertijd: 4 weken    +0%
Express levertijd: 2.5 weken  +25%
Extreme levertijd: 1 week +50%

De levertijd start vanaf het moment dat het ontwerp definitief is goedgekeurd door u.

Wat kost een schakelpaneel of dashboardpaneel?

Omdat wij uw paneel op maat maken, speciaal voor uw toepassing is dit lastig om te zeggen. De prijs van een paneel is volledig afhankelijk van hoe u hem samenstelt. De kostprijs varieert dus met de afmetingen van het paneel, het type & aantal schakelaars, de accessoires die u kiest etc.

Zijn de panelen waterdicht?

De meeste panelen die wij leveren zijn gemaakt van acryllaat en geanodiseerd aluminium. Dit is een UV-bestendig en waterbestendig materiaal! De schakelaars die wij in de panelen installeren zijn bestand tegen spatwater en regen, maar zijn niet geschikt voor volledige dompeling in vloeistof. Gelukkig zullen de meeste panelen altijd boven/rondom het water gebruikt worden, in plaats van IN het water! 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!