12V / 24V Schakelpaneel voor de zeilboot

Met het elektrische bedienpaneel bedient u alle elektronica aan boord van uw boot. Vaak bevindt deze zich in de kombuis of in de buurt van het roer. 
Het schakelpaneel zit in ieder geval altijd in het zicht van u en uw passagiers. 
Daarom wilt u natuurlijk dat het schakelpaneel, net als de rest van het interieur een exclusieve en unieke uitstraling heeft.

En daar helpen wij u graag mee!
Doordat wij u de mogelijkheid geven om zelf een ontwerp te maken van het schakelpaneel, zorgt u dat het paneel helemaal naar uw wens is en perfect aansluit bij het interieur van de zeilboot! 

Een IP65 bedienpaneel, een must voor iedere zeilboot

Wij leveren een compleet schakelpaneel, inclusief schakelaars, zekeringen en bedrading (optioneel). Bedraad u het paneel liever zelf? Geen probleem, daarmee kunnen de kosten omlaag!


Ook het namaken van een bestaand paneel is geen enkel probleem! Kies dus niet voor een standaard schakelpaneel van andere fabrikanten waar u zelf met stickertjes aan de gang moet, maar stuur dit ontwerp naar ons door, en wij maken er een kopie van, waarbij wij uw persoonlijke wensen in het ontwerp verwerken.

Unieke graveringen voor een unieke boot

Wilt u echt een exclusief schakelpaneel aan boord? Dan kunnen wij UW boot op het paneel graveren. U hoeft alleen maar een foto op te sturen van de boot, en wij maken een digitaal ontwerp, wat vervolgens op het paneel gegraveerd wordt.

Kiest u voor plexiglas al basismateriaal? Dan worden alle graveringen gemaakt aan de achterzijde van het schakelpaneel, waardoor de voorzijde van het paneel mooi vlak blijft. Zo zijn de graveringen beschermt tegen vuil en bovendien kunnen hierdoor alle graveringen verlicht worden!

Achtergrondverlichting U wilt natuurlijk dat de nachten donker zijn aan boord, daarom maken wij het mogelijk om de achtergrondverlichting van het schakelpaneel eenvoudig te dimmen, of uit te schakelen.

 

Wij ontzorgen u volledig. U hoeft niet zelf aan de slag met dure CAD software om een ontwerp aan te leveren, zoals bij andere bedrijven wel het geval is. Alles wat wij van u vragen zijn de afmetingen van het paneel, de hoeveelheid schakelaars, zekeringen en een eventuele schets met pen en papier. Wij maken vervolgens het ontwerp in de CAD software, en sturen dit vervolgens naar u. Op deze manier kunt u eenvoudig wijzigingen doorgeven, welke wij vervolgens verwerken in het ontwerp.
Het enige wat u nog hoeft te doen, is het paneel op de juiste plek bevestigen in de zeilboot!

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of vraag hier eenvoudig een offerte aan!

Brochure 2023 MFD's Radios En Bedrading
PDF – 1,5 MB 115 downloads
Brochure 2023 Schakel En Dashboardpanelen
PDF – 1,4 MB 170 downloads