Custom made marine Products

Projecten

Voor de ultieme beleving op deze pagina kunt u de website het beste op de PC openen.


Hi GLOSS Reverso panelen

In 2022 ontstond er een nieuwe trend in schakel- en dashboardpanelen. Dashboard van zwart hoogglans acryllaat. Als marktleider passen we deze stijl dan ook toe op alle soorten boten, waarbij we de beste, meest duurzame materialen gebruiken - nooit de goedkope en gespoten fineer of trespa die bij na-apers van ons te vinden zijn.

Het UV-bestendige materiaal met een dikte van 3 of 5 mm heeft een unieke glans die uw dashboard of dashboard een prachtige afwerking geeft.
De diepe glans geeft uw cockpit een unieke uitstraling met een echte "Glass"  look. En met premium opties zoals logo-gravering creëren we een dashboard waardoor het console van uw boot er weer als nieuw uitziet. Bovendien zorgt onze unieke methode van graveren (Reverso) ervoor dat alle graveringen niet voelbaar zijn aan de voorzijde van de panelen!


Panelen met unieke gravures

Bent u echt op zoek naar een gepersonaliseerd paneel, dan kunnen wij uw eigen ontwerp op het paneel graveren. Dit kan een logo zijn, een icoon of zelfs een tekening van uw boot!

We vragen je dan om een ​​foto van je schip, die we vervolgens digitaal tekenen en graveren op het bord.
Alle gravures zijn gemaakt met behulp van het "Reverso"-proces, wat ervoor zorgt dat de gravures niet voelbaar zijn op de voorkant van het paneel


Details

Geanodiseerd aluminium

Bent u op zoek naar een ander materiaal dan acryl, dan kunt u ook kiezen voor ons geanodiseerd aluminium.

Dit hoogwaardige, UV-bestendige materiaal wordt door middel van een chemisch proces geanodiseerd, waardoor het eerst een heel bijzondere gloed en een sterke beschermlaag krijgt.

Aluminium is stijver dan acryl, waardoor het paneel stabieler is over grote oppervlakken.

We raden dit materiaal dan ook aan voor panelen groter dan één meter.


Matte acryl panelen

Hetzelfde materiaal als hoogglans, maar dan matte.
Bent u op zoek naar een iets minder glanzend materiaal, dan kunt u kiezen voor ons matte acryl materiaal

Iets minder flitsend maar wel een hele mooie afwerking met een unieke lichtreflectie.

 


Complete instrumentenpanelen

Nieuwe toestellen passen vaak niet in je huidige dashboard of er zijn gaten ontstaan die je niet meer gebruikt. Dan is een complete revisie van uw huidige dashboard de perfecte optie!

Samen met u creëren we een nieuw, uniek ontwerp dat perfect aansluit bij het interieur van de boot en uw persoonlijke wensen. Zo creëren we een elegant en modern dashboard waarmee het uiterlijk van uw cabine er weer als nieuw uitziet!
Het dashboard is immers een product waar u en uw passagiers altijd naar kijken, dus het moet perfect zijn!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u aan boord? Neem dan contact met ons op!


Een langwerpig schakelpaneel is vaak nodig wanneer u weinig ruimte heeft maar toch op zoek bent naar een mooi paneel dat precies past binnen de beschikbare afmetingen

Daarnaast ziet een rechthoekig paneel er erg mooi uit in combinatie met een achtergrondverlichting en een gegraveerd logo


Bedrading opties

U kunt niet alleen de materialen en lay-out kiezen, maar u heeft ook de keuze over hoe we het paneel bedraden.

Er zijn veel aansluitmogelijkheden en de meeste panelen die wij leveren zijn volledig bedraad. U hoeft het alleen maar te installeren en aan te sluiten op het netwerk in uw boot! 

Liever de touwtjes (of draden) zelf in handen? Dan kunt u het paneel natuurlijk ook zelf bedraden.

Lees hier alles over hoe wij uw paneel kunnen bedraden

.


Matte acryllaat met hoogglans Lay-ins

Een unieke mogelijkheid die we u kunnen aanbieden het het gebruik maken van ons Matte basismateriaal, waar vervolgens hoogglans Lay-ins worden bij geplaats. Zo krijgt uw paneel een prachtige uitstraling en een unieke samenstelling van materialen.


Unieke bedieningspanelen voor elke boot

Bent u ook op zoek naar een unieke en betaalbare upgrade voor uw boot?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

In nauwe samenwerking met u creëren we een unieke indeling voor het paneel en doorlopen stap voor stap ons proces om tot een prachtig eindresultaat te komen dat uw boot zeker een unieke upgrade geeft.

.Brochure 2023 MF Ds Radios En Bedrading
PDF – 1,5 MB 30 downloads
Brochure 2023 Schakel En Dashboardpanelen
PDF – 1,4 MB 35 downloads