Its all in the mind

Het avontuur van uw toekomstige custom-made schakelpaneel begint bij u! Denk goed na over wat u wilt en wat de toepassing van het paneel wordt. Samen met uw persoonlijke panel engineer doorloopt u het ontwerptraject waarbij u ten alle tijden aanpassingen kan maken aan het ontwerp!

Naar de tekentafel

Wanneer wij samen met u alle mogelijkheden hebben verkend wat betreft uw schakel of dashboardpaneel, is het tijd om naar de ontwerptafel te gaan. Met onze software kunnen wij schakelpanelen ontwerpen die groter zijn dan uw auto! Zodra het ontwerp door u is goedgekeurd, gaan we door naar de volgende fase: Snijden & printen!

Snijden en graveren

De meeste panelen die wij fabriceren zijn gemaakt van 2mm dik geanodiseerd aluminium, maar ook veel van onze panelen zijn gemaakt van plexiglas. Met een CNC machine zal het contour en de gaten van het paneel worden uitgefreest, en vervolgens zullen de labels en uw logo op het paneel worden geprint. Vanaf dit moment zal het paneel helemaal uniek zijn! Letterlijk een one-of-a-kind. Uw fantasie is werkelijkheid geworden!

Installeren van de componenten

Panelen bedraden is een kunst en vereist vakmansschap! En dat is precies waar wij goed in zijn.

De componenten voor uw paneel worden handmatig geselecteerd en vervolgens geïnstalleerd in uw paneel. 

Testen

Zodra het eindproduct klaar is, zal het een reeks testen ondergaan om te kunnen verzekeren dat het eindproduct voldoet aan al onze eisen! Allereerst worden alle connecties doorgemeten om eventuele hoog-ohmige verbindingen te detecteren. Vervolgens wordt het paneel aangesloten op een externe voeding en worden alle schakelaars, LEDs en zekeringen gecontroleerd om te garanderen dat alles naar behoren werkt!

Ship it, ENJOY IT!

Na voltooiing van alle bovenstaande stappen, verzenden wij het paneel naar uw locatie, waar dat ook is.

En nu, is het tijd om uw one-of-a-kind paneel te installeren en er over op te scheppen bij uw vrienden!