Waarom een custom schakelpaneel?

Het voordeel van het ontwerpen van uw eigen schakelpaneel, is dat u de volledige controle heeft over de lay-out van het paneel. U bepaalt zelf de afmetingen, indeling, graveringen, kleur, schakelaars en veel meer, zodat het perfect aansluit bij uw dashboard of interieur

Kwaliteit

Bij Custom Switch Panels, streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, voor een zo laag mogelijke prijs! Wij gaan samen met u opzoek naar een custom-made schakel of dashboard paneel wat het beste bij u en uw dashboard en interieur past. Uw aanvraag komt terecht bij onze ervaren panel-engineers, die u zoveel mogelijk werk uit handen proberen te nemen!

 

Gravering

Custom Switch Panels heeft een unieke manier van graveren ontwikkeld, wat maar weinig bedrijven onder de knie hebben. Als marktleider op het gebied van schakel- en dashboardtechniek graveren wij onze panelen zo, dat de gravering niet voelbaar, maar wel zichtbaar is aan de voorzijde van het paneel. Op deze manier behoudt het oppervlakte van uw op maat gemaakte paneel zijn unieke look. 
Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor de optie achtergrondverlichting, waarmee u de graveringen 's aonvds kunt verlichten!

Materiaal

Door zelf te kiezen van welk materiaal uw 12V / 24V schakelpaneel gemaakt  wordt, zorgt u dat het paneel het beste aansluit bij uw interieur.
Het meest toegepaste materiaal door ons is acryllaat. Dit is een kunststof, vergelijkbaar met plexiglas.
Dit materiaal is zeer sterk, licht buigbaar, gemakkelijk te herstellen indien beschadigd en heeft een unieke look.
Doordat dit materiaal beschikbaar is in diverse kleuren, en u de keuze heeft tussen hoogglans en matte, zorgt u dat het paneel altijd bij uw interieur past!