Waarom Custom Switch Panels?

Kwaliteit
Onze panelen zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden met grote nauwkeurigheid op maat gesneden!
U doorloopt samen met uw persoonlijke panel engineer het ontwerpproces, waarna onze elektrotechnici uw paneel zal fabriceren!

Snelheid
Wij houden u niet 3 maanden aan de lijn voordat u uw paneel in huis heeft! Wij werken snel, nauwkeurig en netjes! Afhankelijk van het formaat van uw paneel en of er schakelaars etc. in het paneel gemonteerd worden kunt u uw paneel al binnen 20 dagen in huis hebben!

Klantenservice
Onze service houdt niet op zodra het paneel naar u verzonden is! Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en voorzien onze panelen van de benodigde documentatie!

 

Over Custom Switch Panels
De korte versie:

Custom Switch Panels, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en bedraden van complete schakelpanelen en dashboardpanelen die 100% aanpasbaar zijn aan uw wensen! We zorgen ervoor dat het paneel dat we samen met u ontwerpen, past bij het interieur van uw boot, auto, camper of elke andere toepassing die draait op 12V / 24V DC

 

De lange versie:

Custom Switch Panels (CSP) is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van uw persoonlijke 12Volt en 24Volt schakelpanelen voor elke toepassing. Wij kunnen het schakelpaneel dat u wilt vervangen dupliceren, of we kunnen een geheel nieuw schakelpaneel ontwerpen op basis van uw wensen. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door u een product, opties en een service aan te bieden die 100% aanpasbaar zijn en niet te vergelijken zijn met de concurrentie. Uw aangepaste schakelpaneel is uniek in zijn soort. Een volledig nieuw ontwerp, op maat gemaakt voor uw toepassing, geeft een verbluffende uitstraling aan uw dashboard, en door het logo van uw auto / boot / motor daar op te printen, lijkt het alsof het paneel rechtstreeks uit de fabriek komt. De panelen die we maken, zijn ontworpen om de zwaarste situaties te weerstaan. Of het nu gaat om racen in je buggy door de Sahara, of met je powerboot aan het springen bent over golven op zee, onze panelen zijn gemaakt om lang mee te gaan! En natuurlijk wordt hij volledig bedraad geleverd, zodat hij gemakkelijk voor u te installeren is!

Naast het maken van schakelpanelen van de hoogste kwaliteit, staan ​​wij voor iets anders waar wij grote waarde aan hechten .. Uitstekende klantenservice! Vraag het maar aan een van onze vorige klanten. U zult geen enkele klant vinden die teleurgesteld is over hun eindproduct! Wanneer u contact opneemt met Custom Switch Panels, krijgt u dezelfde dag nog antwoord! En dat is een belofte!