Wegens extreme drukte is het momenteel niet mogelijk om standaard schakelpanelen bij ons te bestellen.

- Wij verwachten over een aantal weken weer nieuwe bestelling aan te kunnen nemen - 
- U kunt natuurlijk wel losse onderdelen bestellen in onze -

12V / 24V schakelpaneel boot - 100% customizable 

Wij geloven dat uw schakelpaneel meer moet zijn dan alleen een functioneel onderdeel van uw systeem - het moet een perfecte combinatie zijn van uitstraling, betrouwbaarheid en vakmanschap. Bovendien herkennen wij het probleem waar u zelf waarschijnlijk ook al tegenaan gelopen bent. Er is veel te koop, maar niets wat echt aansluit bij uw wensen.

Met onze unieke benadering zorgen we ervoor dat uw nieuwe schakelpaneel perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en het interieur van uw boot. Bij ons koopt u geen 'schakelpaneel van de plank'. Wij beginnen namelijk pas met graveren en fabriceren van uw schakelpaneel zodra u goed heeft nagedacht over uw wensen en de bestelling heeft geplaatst in onze webshop. Daarbij kunt u het paneel volledig zelf samenstellen, van materiaal, tot de kleur van de achtergrondverlichting en zelfs de bedrading!

Uw nieuwe paneel wordt handmatig en zorgvuldig op Nederlandse bodem gegraveerd, gesneden, geassembleerd, bedraadt en getest door onze ervaren panel engineers. Dankzij deze unieke benadering geven we u de mogelijkheid om uw elektrische systeem aan boord een unieke upgrade te geven!

Model Alpha

Al onze schakelpanelen zijn 100% customizable!


Model Beta

Toch liever zelf uw paneel ontwerpen? Klik dan hier!


Model Charlie


Model Delta


Niet gevonden wat u zoekt? Dan kunnen wij uw schakelpaneel op maat maken. Vraag hier een offerte aan!