12V / 24V schakelpaneel voor de boot - 100% customizable 

Wij vinden dat uw schakelpaneel meer moet zijn dan alleen een functioneel onderdeel van uw boot - het moet een perfecte combinatie zijn van uitstraling, betrouwbaarheid en vakmanschap. Bovendien herkennen wij het probleem waar u zelf waarschijnlijk ook al tegenaan gelopen bent. Er is veel te koop, maar niets wat echt aansluit bij uw wensen.

Kies daarom voor een custom made schakelpaneel en ervaar de voordelen van een product dat speciaal voor u is ontworpen en vervaardigd. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk dat perfect past bij uw wensen en behoeften

Model Alpha

Al onze schakelpanelen zijn 100% customizable!

Met onze unieke benadering zorgen we ervoor dat uw nieuwe schakelpaneel perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en het interieur van uw boot. Bij ons koopt u geen 'schakelpaneel van de plank'. Wij beginnen namelijk pas met graveren en fabriceren van uw schakelpaneel zodra u goed heeft nagedacht over uw wensen en de bestelling heeft geplaatst in onze webshop.


Model Beta

Toch liever zelf uw paneel ontwerpen? Klik dan hier!


Model Charlie


Al onze schakelpanelen worden in Nederland geproduceerd, wat niet alleen zorgt voor een hoge productiekwaliteit maar ook voor snelle en betrouwbare ondersteuning. Mocht u vragen hebben of aanpassingen willen doorvoeren, dan zijn wij altijd dichtbij om u te helpen.

Model Delta


Niet gevonden wat u zoekt? Dan kunnen wij uw schakelpaneel op maat maken. Vraag hier een offerte aan!