Wat is de missie van CSP? Heel simpel:

Wij willen stoere panelen maken voor iedere liefhebber met een boot, camper, caravan of ander voertuig waar een accu in zit. Wij zeggen, weg met die standaard schakelpanelen! Bij CSP ben je er namelijk van verzekerd dat je een uniek product krijgt, iets dat echt opvalt. Iets wat niemand heeft. Iets waarvan je vrienden zeggen, "kolere, dat is gaaf!"
Wij willen u de mogelijkheid bieden om uw project op de boot anders aan te pakken dan alle andere mensen bij u in de haven of watersportvereniging. Samen met u zorgen we ervoor dat u echt unieks toe kan voegen aan uw boot, in tegenstelling tot alle andere watersportwebshops. 

Wij houden van eenvoud en robuust, maar nog meer van kwaliteit en creativiteit. Een product leveren dat niemand anders heeft, maar wel op een veilige manier en ook nog eens tegen een normale prijs! Creativiteit en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Bovendien ziet een schakel- of dashboardpaneel van CSP er niet alleen ontzettend gaaf uit, maar zijn ze ook nog eens super praktisch, je hebt tenslotte zelf de indeling bedacht! Of je het nu in een sloep, kajuitboot of jacht monteert, het is altijd 100% naar jouw wens ontworpen.

Dus, als je genoeg hebt van het saaie, standaard schakel- en dashboardpaneeltjes uit China en echt iets bijzonders wilt, neem dan eens contact op met ons om de mogelijkheden bij u aan boord te bespreken. Samen maken we van je nieuwe schakel- of dashboardpaneel echte eyecatcher.