Reviews

"Ik heb afgelopen jaar 2 maal een paneelafgenomen bij custom switch panels, welke bestemd waren voor mijn klanten. Na enig overleg en een paar digitale revisies werden de panelen super snel geleverd. In overleg is iederemogelijke uitvoering te leveren zowel, met als zonder drukknoppen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en zal de service van Christiaan Meerkerk zeker aanraden!"

- Rob B. -


"Met behulp van Christiaan heb ik een nieuw schakelpaneel voor onz zeilboot ontworpen. Dankzij de fijne samenwerking hebben wij nu een mooi en functioneel paneel aan boord. Een grote verbetering ten opzichte van het oude paneel. Echt aan te raden!"

- Jelle P. -

"Na de zoveelste aanpassing gemaakt te hebben in de navigatiehoek, en het gedoe om het hout weer in dezelfde kleur te krijgen, hebben wij  besloten om het anders te doen bij ons aan boord. En wat een gaaf eindresultaat!!! Het paneel is tot op de millimeter nauwkeurig gegraveerd en gesneden, en keurig thuis afgeleverd. Bedankt!"

 

- Martin V - 


"Fijne communicatie gehad met Christiaan gedurende het traject van dit project. Ik heb al eerder wat besteld bij Custom Switch Panels en nu hebben wij een schakelpaneel laten maken. Zij hebben het schakelpaneel op maat gemaakt voor onze boot, wat precies past op het dashboard! Het eindresultaat ziet er erg mooi uit. Het kost iets meer geld, maar dit is het zeker waard! Als je er iets meer geld aan uitgeeft, krijgt je zeker een resultaat wat je niet snel ergens anders zal vinden. Ik kan het zeker aanbevelen aan andere."

 

 -Remco S. -


Uitstekende ervaring met Custom Switch Panels
We hebben onlangs een prachtig schakelpaneel op maat laten maken door Custom Switch Panels, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Het voldeed precies aan onze verwachtingen. Tijdens het ontwerpproces en de fabricage konden we vaak sparren met de panel engineers, wat de samenwerking heel prettig maakte. De professionele aanpak van Christiaan heeft echt het verschil gemaakt. We zijn erg blij met onze aankoop!"

 

- Bas. H -


"Vanaf het eerste moment erg prettig contact waarin goed wordt meegedacht naar de mogelijkheden en optie’s. Ons nieuwe dashboard is nu een sieraad in de boot geworden!" 

- Johan K. - 

 


"Zeer mooie custom made paneeltjes gemaakt voor ons project. Denkt mee, snelle levering en zeer kwalitatief. Een aanrader."

 

- Tim H. -


"De communicatie met Christiaan is goed. Daarnaast is zijn geleverde werk ook uitstekend. Bedankt!"

 

- Jelle G. -


"Custom Switch Panels heeft netjes werk geleverd, zowel aan de voorkant- als aan de achterkant ziet het er erg netjes uit."

- Judas P. -