Standaard 12V / 24V schakelpanelen - 100% customizable 

Wij geloven dat uw schakelpaneel meer moet zijn dan alleen een functioneel onderdeel van uw systeem - het moet een naadloze combinatie zijn van precisie, maatwerk en vakmanschap. Bovendien herkennen wij het probleem. Er is veel te koop, maar niets wat echt aansluit bij uw wensen.

Met onze unieke benadering zorgen we ervoor dat uw nieuwe schakelpaneel perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en het interieur van uw boot. Bij ons koopt u geen 'schakelpaneel van de plank'. Wij beginnen pas met graveren en fabriceren van uw schakelpaneel zodra u de bestelling heeft geplaatst.  Daarnaast kunt u zelf de componenten selecteren. Van het type materiaal, tot de kleur van de achtergrondverlichting. Wij zijn het enige bedrijf in Europa waar u zelf uw standaard schakelpaneel kunt samenstellen, zonder tussenkomt van een dure engineer!

Uw nieuwe paneel wordt handmatig en zorgvuldig op Nederlandse bodem gegraveerd, gesneden, geassembleerd, bedraadt en getest door onze ervaren panel engineers. Dankzij deze unieke benadering geven we u de mogelijkheid om uw elektrische systeem aan boord een unieke upgrade te geven!

Model Alpha

Al onze schakelpanelen zijn 100% customizable!

Model Beta

Toch liever een paneel helemaal op maat gemaakt voor u? Kijk dan hier!

Model Charlie

Model Delta

Niet gevonden wat u zoekt? Dan kunnen wij uw schakelpaneel op maat maken. Vraag hier een offerte aan!

Model Echo

Diverse modellen